Кількість
|
Вартість
|
||
|
Су-вид — (від фр. sous-vide , "під вакуумом") — метод приготування їжі при якому м'ясо, риба або овочі повільно готуються при низьких температурах. Перед приготуванням продукти поміщаються в пластиковий пакет, з якого викачується повітря з допомогою вакуумного насоса, після чого їжа готується у воді при постійній температурі в межах від 45 до 90 °C. Завдяки цьому страви пастеризуються і термін їх зберігання збільшується.
Апарат Су Вид PC-SV 1112 від німецької компанії Profi Cook потужністю 520 Вт в корпусі з високоякісної нержавіючої сталі, оснащений містким чашею з внутрішнім антипригарним покриттям об'ємом 8 літрів , шляхом вакуумування в пакети страв, дозволить зберегти оригінальний смак і аромат готуються інгредієнтів (прилад для вакуумної упаковки купується окремо).
При додаванні таких складових, як спеції або трави в пакет, смак стає більш інтенсивним. Приготування ведеться при точно заданої температурі від 45 до 90 °C з точністю +/- 0.5 °C. Ви зможете встановити таймер приготування від 2 до 72 годин.
На що йде в комплекті підставці можна розмістити до 3 окремих запаяних пакетів (наприклад, зі стейками). Завдяки використанню підставки забезпечується те, що кожен пакет буде оточений водою. Для зручності при роботі з пристроєм, постачання йдуть і щипці.