Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ви шукаєте перевірене рішення для сушіння зібраних грибів, сезонних фруктів та овочів? Тепер ви можете насолоджуватися смачними ароматами цілий рік! Весь процес – від підготовки до сушіння – дуже простий. Просто помістіть нарізані продукти на лист і встановіть температуру. За рахунок циркуляції теплого повітря між ситами з продуктів видалятиметься зайва вода без зміни смаку та аромату.
Особливості продукту DAKOTA :
- 5 сушильних сит
- контроль температури в діапазоні 35-70 ° С
- легко використовувати
- легко очистити
- живлення від мережі 220-240В
Завдяки універсальному використанню у нас є можливість сушіння:
- сухофрукти (яблука, сливи, абрикоси, банани та ін.)
- родзинки
- сушені овочі для супів
- сушені помідори
- сушені трави
- трав'яні чаї (м'ята, липовий колір, ромашка та ін.)
- сушені гриби для супів та страв
- сушені апельсини для прикраси
- сушені гарбузове насіння
- сушене квіткове листя для ароматичних сумішей
- сушене м'ясо
- сушена риба
Кожен лоток – це окремий предмет. Це робить завантаження та вилучення сушених продуктів дуже зручними.
Окремі лотки також полегшують очистку пристрою після закінчення роботи.
Приблизний час сушіння для деяких продуктів, тому що воно залежить від товщини, на яку ми ділимо фрукти або овочі, і води, що міститься в них:
яблука 4-15год,
абрикоси 8-36год,
сливи 5-25год,
банани 5-25год,
вишні 6-36год,
зелена цибуля 4-10год,
журавлина 4-20год,
груші 5-24год,
гриби 3-15год,
гриби 3-10год,
буряк 4-12год,
морква 4-12год