Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадний фондю Clatronic SKB 3248, який змінить ваше уявлення про прикрасу столу. Вибираючи SKB 3248 для себе, Ви автоматично отримуєте універсальний засіб для прикраси будь-якого вечора. Будьте певні, Ваші гості гідно оцінять цей фонтанчик. Однак не варто забувати, що Clatronic SKB 3248 це не просто ексклюзивна прикраса для столу, це ще й екстравагантне доповнення до десерту, або частина будь-якої страви. Це дуже оригінальне рішення, яким Ви завжди зможете знайти застосування.
Запуск шоколадного фондю Clatronic SKB 3248 не несе в собі будь-яких складнощів. Досить лише покласти необхідну кількість шоколаду в нижню чашу фонтану і вибрати режим роботи апарату. Після цього, апарат розігріває нижню чашу приблизно до 60 ° С розтоплюючи шоколад, і одночасно посилаючи його на верх каскадної конструкції звідки він безупинно спадає в нижню чашу повторюючи цикл.
Дуже важливо, щоб вміст какао у складі шоколаду був мінімум 60 %. Це забезпечить його плинність, і створить такий гарний і безперервний рух. Ви також можете використовувати шоколадний фонтан Clatronic як апарат для фондю, обмокуючи в шоколад фрукти, горіхи, цукерки, виноград, морозиво, печиво та багато іншого. Перелік обмежується лише вашою фантазією. До того ж, Ви можете замінити шоколад соусом, або будь-яким напоєм, і подивитися, що з цього вийде.
Технічні характеристики:
- можливість регулювати роботу насоса та нагрівального елемента окремо;
- регульований термостат на 4 режими, що підтримує постійну температуру;
- споживана потужність 170 Вт;
- обсяг завантаження шоколаду від 500 грн. до 1 кг;
- діаметр нижньої вантажної чаші - 21,5 см;
- 3 каскадних яруси;
- надійний прихований нагрівальний елемент із нержавіючої сталі;
- повністю розбирається для легкого чищення;
- прогумовані ніжки від ковзання;
- робота без втручання;
- яруси каскаду, що настроюються по висоті;
- корпус із хромованої нержавіючої сталі;
- каскади з нержавіючої сталі;
- живлення від мережі 220 В, 50 Гц.